X

Optredens

Als professionele saxofonist ben ik in te huren voor optredens. Ik bied mezelf op diverse wijzen aan:

Solo
Ik kan voor alle soorten avonden en muziek ingehuurd worden omdat ik alle stijlen beheers: van pop tot klassiek en van jazzy/ bluesy tot dance. Ook een van tevoren afgesproken repertoire behoort dus tot de mogelijkheden.

 

Voor alle performance opties:


Duo, samen met een gitarist, pianist of DJ
Regelmatig treed ik samen op met een gitarist of pianist, wat zich bij uitstek leent voor bossa nova's, jazz en easy listening. Daarnaast zijn de stijlen met een DJ de elektronische muziek als lounge, house en swingbeats. Als saxofonist draag ik bij aan een swingende avond waarbij het publiek uit zijn dak gaat.

Band BOOM!

Als saxofonist sluit ik mezelf wekelijks aan bij de band BOOM! Met deze zeven zeer ervaren muzikanten beloven we een exploderend repertoire en performance. De playlist varieert van Aretha Franklin tot David Guetta en van Marco Borsato tot Beyoncé.

 

Wilmar en BOOM! zorgen samen voor een onvergetelijke avond met fantastische (sax)solo's, een knallende muziekmix en topentertainment. Ideaal voor bedrijfsfeesten, trouwpartijen en (openbare) podia.

www.boommusic.nl

 

Band That'Soul

Deze soulband was ooit de huisband van "De Heeren van Aemstel" en is helemaal terug met o.a. een samenwerking met de legendarische George McCrae (Rock your Baby). That'Soul doet de oude soul herleven in combinatie met de huidige door soul geïnspireerde muziek.

www.thatsoul.nl

 

 

 


Contact